CBdíly.cz

Zpátky do školy s vybavením od oblíbených značek aut

Zpátky do školy s vybavením od oblíbených značek aut
25.07.2023

Máte doma školáky? A jak je stíháte vybavit na první školní den?

Pokud už máte doma novou aktovku, přezůvky a dokonale vybavené pouzdro, gratulujeme, patříte mezi menšinu pečlivých. Ty zbylé z nás čeká perných 14 dní, kdy se pokusíme sehnat ty jediné správné sešity, tašky na tělocvik, vodovky, lahve na pití nebo svačinové boxy.

Nahání vám běhání po obchodech husí kůži, protože nesnášíte davy a stres při hledání školních pomůcek v regálech? Nejste sami. Pro rodiče - milovníky aut a nakupování online máme speciální podzimní kolekci od oblíbených značek Škoda, SEAT, VOLKSWAGEN a AUDI. Co v ní najdete?

 

Trendy městské batohy – do školy i na sport 

 

Jestli už vám děti vyrostly z aktovek s Bleskem McQueenem, je na čase jim pořídit batoh, který něco vydrží a zároveň dobře vypadá. Bude to chtít spíš tmavé barvy, ne úplně sportovní vzhled a hlavně spoustu kapes uvnitř, tak aby se dobře vlezla láhev na vodu, sešity, mobil, možná i tablet nebo notebook. To už jste na objemu minimálně 15 l. Nebojte se investovat i do dražších kousků s objemem 25 l, jako je třeba batoh od značky Škoda nebo VOLKSWAGEN. Vleze se do nich i výbava na sport a mají polstrované popruhy, takže se budou dobře nosit.

Mladší sourozence určitě potěší, když dostanou batoh ve tvaru autíčka nebo veselý zelený batoh od značky Škoda, kam si můžou schovat všechny plyšáky, které potřebují mít s sebou ve školce.

 

Do tělocviku se značkou AUDI a VOLKSWAGEN

 

Sportovních triček na tělocvik není nikdy dost. Naštěstí už nemusí být čistě bílé, takže můžete ratolesti vybavit stylovými kousky od AUDI, ať už v černé, nebo v červené barvě. Pro předškoláky máme i trička s dlouhým rukávem s obrázky aut.

Pokud jste spíš fandy veteránů od VOLKSWAGEN , ukažte to nerezovou nebo skleněnou lahví na pití a sportovním vakem s legendárním busíkem.

 

Nezapomeňte na zápisníky a výtvarné potřeby

 

Jsou pro vás ručně psané poznámky pasé? Pro vaše děti možná ne, takže jim na začátku školního roku kupte zápisník nebo raději dva. Pěkné kousky má značka Škoda i VOLKSWAGEN. Nezapomeňte i na propisky, těch totiž není nikdy dost, protože se pořád ztrácí. Zato stylové plnící pero LAMY s logem AUDI je kousek, na který si vaše dítě určitě dá pozor.

Máte doma nadějnou malířku nebo malíře a chcete jim nástup do školy zpříjemnit pěkným dárkem? Vsaďte na kreativní výtvarnou sadu od SEATu, ve které najdete všechny potřebné pomůcky k malování a kreslení pěkně pohromadě.

Chybí vám ještě něco? Podívejte se na zbytek sortimentu Zpátky do školy a vyberte si, co potřebujete!


Nepropásněte naše slevové akce a novinky

Zadejte Váš e-mail, klikněte na Odebírat a my Vám pravidelně zašleme výběr toho nejzajímavějšího ze světa Škoda Originálních náhradních dílů.