CBdíly.cz

Připravte se na letní autosrazy i kempování s rodinou

Připravte se na letní autosrazy i kempování s rodinou
23.06.2022

Léto – čas na autosrazy. Kam letos vyrazíte vy? Na Volkswagen Fest, Škoda Meeting nebo někam úplně jinam?

Užijte si akce v plné parádě a kromě naleštěného a vyvoněného auta s sebou vezměte i věci na grilování a kempování. Co se vám bude hodit?

 

Při přespání vsaďte na pohodlí

 

Už vám není dvacet? Tak to nejspíš víte, že se na akci potřebujete aspoň trochu vyspat, zvlášť jestli vás další den čekají závody. Někdo přespí v pohodě na zadních sedačkách auta, ale ve stanu na nafukovací karimatce a s dobrým spacákem vám bude líp. Pokud ovšem nemáte dost prostorné kombi, ale i tam doporučujeme pořídit si karimatku nebo matraci na míru. Vaše záda vám po ránu poděkují.

 

Grilovačka s kamarády – ideální řešení oběda i večeře

 

Autosrazy jsou hlavně o setkávání se s podobně naladěnými lidmi. Pokud ale nestojíte o davy lidí a nekonečnou frontu u stánku na pivo, udělejte si svou malou party přímo u auta. Když vytáhnete stylový přenosný gril od značky Volkswagen, máte o zábavu postaráno.

Malý tip od nás: vyhlašte soutěž o nejlepší recept na naložené maso! Pak už stačí vzít s sebou dostatek barbecue omáček a nakládané zeleniny a máte co koštovat celý večer.

Co by to bylo za grilovačku bez něčeho na pití? Přivezte si zásoby v chladící tašce! A když náhodou party trochu přeženete, stylové sluneční brýle to další den jistí.

 

Vychytávky, které vám zpříjemní víkend

 

Spát máte kde, jíst máte co. Máme pro vás ale ještě pár rad a tipů na věci, díky kterým bude váš víkendový výlet ještě víc v pohodě.

Za prvé - každý správný muž nosí v kapse nůž. A to není žádný zálesácký přežitek, třeba takový zavírák od Victorinoxu má v sobě i vývrtku, šroubovák nebo otvírák na konzervy, takže ho využijete nejen na krájení chleba nebo dělání třísek při rozdělávání ohně.

Večer se vám bude hodit led svítilna. V dnešní době mobilů s led diodou vám to může připadat jako zbytečnost, ale mobil můžete někde založit nebo se třeba vybije. Pokud trváte jen na mobilu, nezapomeňte si s sebou vzít nabitou powerbanku, ať neskončíte bez spojení.

Překvapte rodinu pohodovou dovolenou

 

Když už si pořídíte dobrou výbavu na akce, využijte ji i pro rodinné aktivity. Co třeba dovolená na kolech s ubytováním v kempu? Když s sebou kromě stanu a cyklovybavení přibalíte lehátka a piknikové deky, budou spokojení všichni.

Chcete pořídit všechny vychytávky, o kterých jsme psali, na jednom místě? Vyberte si v našem e-shopu!


Nepropásněte naše slevové akce a novinky

Zadejte Váš e-mail, klikněte na Odebírat a my Vám pravidelně zašleme výběr toho nejzajímavějšího ze světa Škoda Originálních náhradních dílů.