CBdíly.cz

Nejlepší valentýnské dárky pro milovníky aut

Nejlepší valentýnské dárky pro milovníky aut
22.02.2023

Chcete dát partnerovi na Valentýna něco zajímavějšího než kolínskou? Pokud máte doma fanouška značky Škoda nebo Volkswagen, jste u nás na správném místě.

Chcete dát svému partnerovi na Valentýna něco zajímavějšího než kolínskou? Ukažte, že znáte jeho koníčky. Pokud máte doma fanouška aut značky Škoda nebo Volkswagen, jste u nás na správném místě.

V tomhle článku vám nabídneme několik tipů na dárky pro vášnivé řidiče. Ať už hledáte něco praktického, nebo něco, co bude symbolizovat jeho vztah k autům, u nás si určitě vyberete.

 

Modely aut nejsou lapač prachu

 

V dnešní době jsou trendy minimalistické interiéry, kde je pár dekorací, jedna nebo dvě vázy a sem tam pokojová květina. Tyhle věci nejspíš vybíráte vy, líbí se vám a máte k nim nějaký vztah. Určitě byste neřekly, že jsou to zbytečnosti a lapače prachu. Úplně stejně to mají muži s modely autíček.

Milují je, protože jim připomínají jejich sny. Jednou by si třeba chtěli koupit legendárního Brouka nebo si vyzkoušet jízdu ve sportovním speciálu Škody Fabia R5. Nebo je to vzpomínka na dětství, na auta, které měl jejich dědeček. Ale klidně může taky jít o prostou sběratelskou vášeň, někdo má známky, někdo je nadšený z modelů meziválečných Škoda 860. Jsou to kousky, které si muži moc rádi vystaví v obývacím pokoji nebo v pracovně, takže pokud jim vyberete nějaký, který jim zatím chybí ve sbírce, určitě budou nadšení.

 

Na cesty a na dovolenou s termohrnkem od Volkswagenu

 

Pro cestovatele nebo řidiče, kteří brzo ráno vstávají a hodila by se jim na cestu horká káva, bude dobrým dárkem některý z termohrnků s logem Volkswagen, vyrobený z ušlechtilé oceli. Kromě elegantního vzhledu je jejich výhodou i dobrá izolace, takže káva vydrží teplá i po hodině na služební cestě.

Pro milovníky Volkswagenů doporučujeme pořídit i stylový porcelánový hrnek s potiskem s oblíbeným „busíkem“.

 

Nové tričko nebo dres? Jedině s logem Škoda

 

Automobiloví fandové se taky rádi oblékají do „barev“ svého týmu. Jestli ten váš kromě čtyř kol rád ovládá i jednostopá vozidla, hlavně kolo, můžete ho překvapit cyklistickým dresem nebo sportovní bundou s membránou.

Možná ale chcete do partnerova šatníku přidat trochu elegance. V našem e-shopu najdete i takové kousky, třeba tmavě šedé polokošile nebo svetry.
Objevily jste už ideální dárek pro vašeho muže? Jestli ne, další inspiraci najdete v naší valentýnské nabídce.


Nepropásněte naše slevové akce a novinky

Zadejte Váš e-mail, klikněte na Odebírat a my Vám pravidelně zašleme výběr toho nejzajímavějšího ze světa Škoda Originálních náhradních dílů.