CBdíly.cz

Na kolo i na výlet: sportovní oblečení nejen pro motoristy

Na kolo i na výlet: sportovní oblečení nejen pro motoristy
02.05.2022

Zase vám ze skříně zmizelo pár vašich oblíbených triček? Ty kousky, které už máte deset let, přece byly ještě v pohodě!

Teď abyste místo plánovaného víkendového servisu auta vyrazili na jeden nebo dva nakupovací maratóny v nákupním centru, pravděpodobně i s celou rodinou. Anebo ne?

Spojte nákup oblečení a nákup doplňků pro vaše auto! Bez davů lidí a tehdy, až budete mít náladu, a/nebo vhodné pití po ruce. Stačí otevřít náš e-shop. Abyste nemuseli proklikávat celým sortimentem, máme tu pro vás přehled našich nejzajímavějších kousků oblečení na sport i volný čas.

 

Sledujete rallye? Ukažte to zbytku světa!

 

Kdo z motoristů nezná Rallye Monte Carlo, jako by nebyl. Nejstarší akce tohoto typu a navíc tradičně první podnik kalendáře WRC není jen tak nějaký závod na asfaltu, ale nejvíc nepředvídatelná rallye celého roku. Trasa totiž vede od pobřeží až po horské úseky a i jen sledovat, jak si s tím závodníci poradí, je adrenalin.

A protože značka Škoda se tu mnohokrát dobře zapsala, najdete jméno Monte Carlo nejen u jedné z verzí vozu FABIA, ale i jako název celé kolekce oblečení.

Oblíbenými kousky z této kolekce jsou propracované tmavě modré sportovní mikiny s logem Monte Carlo. Ty Škoda vyrábí ve spolupráci s Helly Hansen, specialistou na funkční outdoorové oblečení, které s vámi vydrží pěkných pár sezón. Mikiny máme v pánské i dámské verzi.

Jestli se občas cítíte jako veterán, ukažte to i tričkem. Třeba tím s legendami rallye Monte Carlo, anebo s šampiony značky Volkswagen, Polo R WRC, kteří vyhráli několik ročníků World Rallye. Aby byl výběr triček o něco širší, zařadili jsme i černá pánská trička Motorsport Rallye. V bílé verzi s potiskem auta je můžete koupit i dětem.

 

Do lesa i k vodě – inspirace od firmy Volkswagen

 

Když už budete v obnově volnočasového šatníku, vezměte to se vším všudy. Aktuálně jsou v kurzu košilové bundy, ale jestli vám připadají moc retro, nebo jak pro dřevorubce, kupte si úplně obyčejnou jednobarevnou mikinu s kapucí. V kolekci od Volkswagenu je máme ve světlé i tmavé variantě a k nim i ladící trička s 3D nápisem.

Protože se blíží léto, přihoďte k mikině ještě plavky a jste komplet vybavení.

 

Na kolo v dresu z Tour de France a s řádnou výbavou

 

Baví vás spíš cyklistika, než závody na čtyřech kolech? Potřebujete namotivovat, abyste konečně šlápli do pedálů a užili si krom výletů s dětmi i pořádný adrenalin? Pořiďte si zelený trikot nejrychlejších sprinterů Tour de France!

Nezapomeňte i na kvalitní batoh vybavený nářadím a pumpičkou a cyklistickou helmu. Přesun kol vám usnadní nosiče jízdních kol, o jejichž výběru jsme vám už psali v jednom z předchozích článků.

Vybavte se na oblíbené sportovní aktivity v našem e-shopu!


Nepropásněte naše slevové akce a novinky

Zadejte Váš e-mail, klikněte na Odebírat a my Vám pravidelně zašleme výběr toho nejzajímavějšího ze světa Škoda Originálních náhradních dílů.