CBdíly.cz

Cykloedice značky Škoda: vybavte se na sezónu od helmy až po ponožky!

Cykloedice značky Škoda: vybavte se na sezónu od helmy až po ponožky!
31.05.2022

Jezdíte škodovkou a milujete cyklistiku? Spojte tyhle záliby dohromady a pořiďte si na sezónu oblečení a cyklodoplňky z cykloedice Škoda!

Proč koupit cyklistický dres a ne jen kraťasy a tričko?

 

Říkáte si, proč zbytečně utrácet peníze za “vycpané elasťáky” a upnutý trikot? Tak schválně zkuste s nějakým “bajkerem” jet na delší výlet, vy v něčem normálním a on v cyklistickém dresu. Stačí se trochu zpotit a pak vychladnout a ve studeném navlhlém tričku už pro vás jízda nebude moc příjemná.

Cyklistické dresy se vyrábí z jemného materiálu s příměsí karbonového vlákna a díky tomu lépe odvádí pot z těla. Navíc jsou střižené tak, že vám nikde nic nepřekáží a díky gumě na spodním okraji se vám nestane, že byste měli holá záda. Kousky z cykloedice Škoda jsou elegantně černé se zelenými prvky. Pro ty, kdo chtějí být vidět víc, je tu speciální trikot - ve stylu vítězů Tour de France.

Srovnání jízdy v klasických kraťasech a v pohodlných cyklokraťasech s vystýlkou asi nemusíme pánům vysvětlovat.

 

Bez rukavic a helmy jen na cyklotrenažér

 

České zákony ukládají povinnost nosit helmu na kolo jen dětem do 18 let. Jenže kdo z dospělých cyklonadšenců může zodpovědně říct, že jezdí opatrně, nepadá a nikdy nevrazí hlavou do stromu nebo na kámen? Helmu by prostě měl nosit každý cyklista. Když už se vám pak něco stane, nejspíš to nebude tak fatální a navíc se na vás na pojišťovně nebudou dívat jako na nezodpovědného hazardéra.

Stejně tak se hodí i cyklorukavice. Kdo je zapomíná, koleduje si o lekci z pádů na štěrk a pořádného podření dlaní.

V cykloedici Škoda pro vás máme helmy i rukavice v dámském i pánském provedení, oboje v černé barvě se zelenými prvky.

 

Nezapomeňte pumpičku a nářadí!

 

Při cyklovýletech se vám s kolem může stát cokoliv a je fajn být připravený. Mezi nejnutnější výbavu určitě patří malá a skladná pumpička na kolo a kompaktní cyklistické nářadí, ve kterém máte několik typů inbusů, šroubováků, centrovací klíče a nýtovač na řetěz. Dobré je sebou vozit i lepení. Díky tomu vás nepřekvapí ani úprava výšky sedla, ani prasklá duše.
V čem tohle příslušenství ke kolům vozit? Někdo nedá dopustit na malé brašny přichycené rovnou na rám kola, někdo má raději batoh na zádech, kam se dá vložit i camel bag (vak na vodu). Vyzkoušejte a uvidíte.

 

Elektrokolo je trendy!

 

Kromě doplňků na kolo si v cykloedici Škoda můžete vybrat i samotná jízdní kola. Komu se nechce šlapat, může sáhnout po čím dál oblíbenějším elektrokole a v kopcích rozčilovat pravověrné bajkery tím, že je bude v pohodě předjíždět. Dětem ale pořiďte klasické dětské kolo, ať se hezky snaží!

Už máte vybráno, čím letos obnovíte svůj cyklošatník? Všechno pohromadě najdete v našem e-shopu, stačí jen naklikat a objednat si zboží až domů.


Nepropásněte naše slevové akce a novinky

Zadejte Váš e-mail, klikněte na Odebírat a my Vám pravidelně zašleme výběr toho nejzajímavějšího ze světa Škoda Originálních náhradních dílů.