CBdíly.cz

10 nápadů na dárky pro vášnivé řidiče

10 nápadů na dárky pro vášnivé řidiče
24.11.2022

Blíží se Vánoce a s nimi obvyklá otázka – co koupit muži, který pravidelně tráví čas v garáži a tvrdí, že nic nepotřebuje?

Od příbuzných nejspíš jako obvykle dostane kosmetiku nebo láhev něčeho ostřejšího, ale to není ono. Dárkem přece můžeme ukázat, jak nám na našich blízkých záleží, že víme, co jim dělá radost. Nechte tedy svého milovníka aut letos pod stromečkem najít něco, co ho opravdu potěší!

Jestli se vám tento nápad líbí, ale chcete se ujistit, že vyberete opravdu dobře, podívejte se na naše tipy. Najdete mezi nimi dárky praktické i stylové.

 

Kožené bundy pro drsňáky, polotrička pro elegány

 

Zatímco jako děti měkké dárky neoceníme, v dospělosti je to přesně naopak. Pod stromečkem je proto nacházíme pravidelně. Občas je ale fajn členy rodiny instruovat, co se vám, manželovi nebo dětem hodí a jakému typu oblečení se obloukem vyhnout, protože by mohlo skončit zapomenuté někde v hloubi skříně. Pokud právě vy fungujete doma jako strážce stylu a víte, že muž potřebuje doplnit zásobu triček, vyberte mu nějaké polo od značky VOLKSWAGEN. Pro rockery a celkově milovníky drsnější image se bude hodit luxusní kožená bunda od AUDI, která jim vydrží řadu let.  A navíc, pravá kůže vypadá skvěle i s patinou. Značka Škoda pro změnu cílí na sportovce, v letošní edici pánského oblečení najdete lehké zimní bundy, které se dají snadno sbalit i do batohu.

 

Dá si v autě kávu nebo vychlazený energydrink?

 

Jestli váš muž vyráží brzo ráno do práce nebo často jezdí na dlouhé služební cesty, určitě se potřebuje něčím nakopnout, aby neusnul za volantem. Pokud pravidelně nechává na lince nedopitou kávu, protože je horká a nestíhá ji vypít, jistě ocení termohrnek VW GTI. Termohrnek má objem 0,4l, takže vystačí i na opravdu velkou kávu a hlavně se určitě vleze do nápojového držáku v autě.

Na delší cesty, když zrovna není široko daleko benzínka, ale už se hlásí kávový deficit, se bude hodit Audi espresso mobil, v podstatě minikávovar do auta. Kupte k němu i kapsle Nespresso, ať se dá hned používat. 

Káva mu nic neříká, zato se v autě vždycky povaluje aspoň jedna plechovka od energy drinku? Určitě víte, že ty jsou nejlepší vychlazené. Dopřejte svému řidiči ten luxus vozit si zásobu oblíbeného pití přesně tak studeného, jak ho má rád. Stačí k tomu chladící taška od značky VOLKSWAGEN nebo autochladnička, která se dokonce dá zapojit do 12V zásuvky. 

 

Modely aut – dokonalý dárek pro sběratele a milovníky veteránů

 

Pořád to není ono? V tom případě máme ještě jeden tip, něco pro potěchu oka. Tak jako se ženy dokážou kochat módou z první republiky, muži se s obdivem zastaví u veteránů z téže doby. A to i v případě, že jde jen o modely 1:43. V naší letošní vánoční nabídce najdete unikátní modely monopostů od AUDI – legendárních závodních aut Union typ B a Stromlinie, modely Škoda 860 i oblíbený VOLKSWAGEN Beetle. Samozřejmě máme i miniatury současných modelů od vašich oblíbených značek.

 

Chtěli byste ještě další inspiraci? Podívejte se na náš vánoční výběr a určitě objevíte něco, co vás zaujme.

 


Nepropásněte naše slevové akce a novinky

Zadejte Váš e-mail, klikněte na Odebírat a my Vám pravidelně zašleme výběr toho nejzajímavějšího ze světa Škoda Originálních náhradních dílů.